Onehub: een innovatief artikel voor uw bedrijf

data room services

Jij moderne bedrijfsleven heeft volledig nieuwe normen. U moet veel sneller werken, veel mobieler zijn plus zorgen voor informatiebeveiliging. Dit is een enorme last voor u manager, maar moderne ontwikkelingen echtparen ons in staat om al deze problemen op te lossen en ons te concentreren op het bedrijfsleven.

Virtuele datarooms bestaat een product dat zich onderscheidt door een geïntegreerde aanpak voordat het oplossen van bedrijfsproblemen en de hoogste mate van geloofwaardigheid. Dit is een datawarehouse hoe u:

 • deel bestanden zeker en beheer het gebruik volledig
 • documenten zeker opslaan en overzichtelijk ordenen
 • stroomlijn workflows en bespaar veel tijd

Veilige informatieoverdracht

virtual data room zijn u eerste en belangrijkste mogelijkheid door documenten veilig te delen. Dus veilige uitwisseling is noodzakelijk om een deal te sluiten, behalve tijd te verliezen tijdens onderhandelingen, geen verliezen te lijden wanneer gevolg van informatielekken. Om bestanden te kunnen delen, hebt jij het volgende nodig:

 • maak een persoonlijk account aan (dit duurt maximaal vijftien minuten)
 • upload jullie gewenste bestand
 • stel bestandstoegangsparameters in

Dankzij flexibele toegangsparameters kunt u de gewenste werkmodus met het document configureren. U kunt de watermerkfunctie gebruiken om de originaliteit betreffende documenten te bevestigen, een speciale beveiligde weergavemodus activeren. U kunt de toegang tot het bestand ook beperken op IP-adres, tijdsduur en u kunt de toegang ook op elk gewenst minuut annuleren. Zelfs nadat het bestand is gedownload.

Tijdens de gegevensoverdracht worden de nieuwste protocollen gebruikt, die als u meest betrouwbare werden beschouwd. Zeker andere optie voor gegevensbescherming bestaan multi-level authenticatie. Om te instellen met werken, moet de gebruiker zijn identiteit in verschillende fasen bevestigen.

De juiste manier om documentatie op te slaan

Virtuele datarooms zijn niet alleen de beste manier om documenten te componenten, maar ze ook op erbij slaan. De nadelen van u bewaren van papierwerk zijn eerlijk. Opslag op computers of harde schijven is een handiger optie, niet de meest betrouwbare.

Ten eerste, als het documenten opslaat op een werkcomputer of op een harde opslagmedium, is de toegang tot dossiers beperkt. Dankzij heeft gekregen u 24/7 toegang tot data en elk apparaat. Hierdoor bent u productiever en kunt u taken aan elk gewenst moment voltooien.

Ten tweede zijn virtuele datarooms de veiligste optie. De zult nooit gegevens verliezen, ginds ze in verschillende back-ups bestaan. En dankzij speciale protocollen aan bescherming tegen natuurrampen slaan servers uw gegevens altijd op. Bovendien zorgt beveiliging op meerdere niveaus ervoor dat niemand anders jou gegevens kan gebruiken.

Een nieuw niveau met workflow

Het is ook belangrijk om te doorzien dat virtuele ruimtes workflows optimaliseren. Doordachte functionaliteit garandeert veel kansen voor gemakkelijk werken met bestanden. Met kunt u:

 • vergeet het veranderen van formaten, dit gebeurt allemaal automatisch
 • lang laden, zelfs het grootste aantal documenten laadt zeer snel
 • vind snel u bestanden die u nodig hebt dankzij intelligent zoeken
 • werken in ettelijke talen
 • werk aan documentatie met jou collega’s
 • Bekijk rapporten over hoe vrouwen of medewerkers met documenten werkten
 • instellingen configureren voor een hele groep documenten, groepsmailings instellen, gegevens ordenen en nog veel meer